Unde să petreci Revelionul:: Superofertă de 3 nopți

Unde să petreci Revelionul:: Superofertă de 3 nopți
La trecerea dintre ani, îți dorești să fii alături de prieteni într-un cadru frumos, iar pentru cei care apreciază și specificul tradițional, Hanul Banului pune la dispoziție un restaurant pe gustul tău.

De pe DN 67C, cunoscut ca Transalpina, drum care urcă la Rânca, o cotești la Novaci spre Crasna, la doar 5 km de Novaci descoperi un restaurant unde bucătăria tradițională românească este completată de decorul primitor al Pensiunii Hanul Banului.

Aflată așadar la o distanță confortabilă de cel mai apropiat oraș, Pensiunea Hanul Banului este colțul tradițional demn de luat în seamă pentru mese festive datorită restaurantului destul de încăpător și primitor.

Masa de Revelion

Pentru un Revelion de neuitat, Hanul Banului oferă două opțiuni.

Prima variantă o reprezinta masa festivă de Revelion de la care nu vor lipsi mâncărurile moștenite pe aceste meleaguri precum caltaboși, tobă, sarmale, friptură de porc cu garnitură de cartofi țărănești, cârnați de porc prăjiți la ceaun etc.

Pentru cei care doresc o minivacanță de Revelion pentru o repriză de ski la Rânca, o vizită la Schitul Crasna, la Peștera Muierilor sau doar câteva zile de relaxare la pensiune, Hanul Banului oferă un pachet de 3 zile.

În noaptea dintre ani, pe lângă bucatele tradiționale și voia bună nu vor lipsi muzica populară și focul de artificii.

Vă aşteptăm cu drag să petrecem împreună un Revelion de neuitat!

Pentru meniul complet detalii despre pachete click AICI

 

Blog

Despre noi

Despre noi

Acolo unde padurea incepe sa stapaneasca muntele, depare de lumea dezlantuita, pe locul unde cu peste 400 de ani în urmă se aflau păduri seculare de anini, pe malul pârâului Negrișoara s-a ridicat „Hanul Banului”.

Detalii

Atracții turistice

    Peștera Muierilor

    In apropiere de pensiune se află şi Pestera Muierilor care are o lungime de aproximativ 7000 metri dar numai 570 metri sunt amenajaţi pentru turişti.

    Transalpina

    Transalpina este cea mai înaltă şosea din Romania, cu punctul cel mai înalt în Pasul Urdele. Drumul străbate Munţii Parâng şi face legătura între Novaci, judeţul Gorj şi Sebeş, judeţul Alba.

    Sfântul Schit Crasna

    Schitul Crasna este o mănăstire de călugări din Arhiepiscopia Craiovei, aşezată în satul Crasna-Ungureni, comuna Crasna, Gorj, județul Gorj, la poalele munților Parângului.

    Mănăstirea Icoana

    Aici este pământul pe care-l iubesc cel mai mult din toată lumea aceasta (Părintele Ioan Popescu)

    Evenimente, obiceiuri și datini

    In tradiţia românească Sânzienele, sau Drăgaica, reprezintă o veche sărbătoare, ce se ţine pe 24 iunie în fiecare an.

    Istorie

    Satul Aninis este bogat in documente care atesta existenta sa din cele mai vechi timpuri.La 16 Mai 1632 , Leon Voda aminteste de satul Aninisul cand pomeneste de Stan si Tofan ca martori la o vanzare de rumani.