Despre noi

Acolo unde padurea incepe sa stapaneasca muntele, depare de lumea dezlantuita, pe locul unde cu peste 400 de ani în urmă se aflau păduri seculare de anini, pe malul pârâului Negrișoara s-a ridicat „Hanul Banului”.

Hanul Banului a fost construit in stil traditional printr-o combinatie reusita de lemn si piatra naturala in ideea de a oferi caldura(confort) si intimitate. In cautarea linistii, a unei ambiante placute, a aerului nepoluat si a unei odihne binemeritate va punem la dispozitie 6 camere diferit decorate: Ursul, vulturul, cocosul de munte, veverita, cerbul si lupul. Nu veti uita serile pe care le puteti petrece la restaurantul si barul hanului , savurand preparate traditionale romanesti si degustand bauturi fine. Hanul Banului este amplasat in Comuna Crasna, Sat Aninisu din Vale, Judetul Gorj , in depresiunea subcarpatica a Olteniei cunoscuta sub numele de depresiunea Carpinis-Novaci in contactul acesteia cu muntii Parang.

 

 

 

Restaurant

Restaurant Hanul Banului

Restaurantul Hanul Banului si-a deschis portile in anul 2017 si de la bun inceput a reprezentat locul in care bucataria traditionala romaneasca a fost placut completata de autenticitatea decorului traditional.
Restaurantul Hanul Banului pune la dispozitia clientilor spatiul ideal pentru o petrecere, o masa de afaceri sau o cina in doi.
Atat gustul desavarsit al bucatelor, pregatite cu multa daruire de bucatarii nostri, cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care personalul va intampina, intregesc ospitalitatea noastra. Va asteptam la Restaurantul Hanul Banului pentru a descoperi impreuna bucataria traditionala romaneasca!

 


Terasa de varaTerasa de vara, o combinatie fermecatoare de traditie si confort!
Restaurantul Hanul Banului, va ofera o terasa de vara incantatoare,unde muscatele de la ferestre va transpun intr-un peisaj rural.